FitCamp és FutCamp mozgásprogram

A FitCamp és FutCamp bemutatása

“Egy kicsi mozgás mindenkinek kell, …!” Ismerős? Ha igen, gyakorolja! Ha nem, ismerje meg! Lehetőleg a zöld övezetben (télen teremben), a friss levegőn. Itt mindenki boldog, örömmel végzi a különböző mozgásformákat, gyakorlatokat. Lényeg, a rendszerességre való törekvés, az egészséges életmód fenntartása, a prevenció. Nincs különbség senior, gyermek, fiatal, kezdő és élsportoló között.

Mindenki saját magáért,  a csapat pedig egymás örömére is mozog. A jó hangulat, a baráti társaság megléte és megtartása, alapvető feltétel. A mozgásprogram után a csoport az adott helyszínen, vagy a klubhelyiségben, kötetlen beszélgetés közepette, együtt fogyasztja el a tréning után a “szervezetnek járó”, a regenerálódást, felépítést segítő egészséges, az alakot kiválóan formáló, növényi fehérjében gazdag, tápláló shaket.

FitCamp egy köredzés jellegű mozgásprogram és tapasztalatcsere. A FutCamp kicsit több futóiskola elemet tartalmaz a gyaloglás, és a futás, személyre szabott felépítéséhez, de erősítő jellegű elemek is előfordulnak az egyén képességéhez mérten. A FitCamp és FutCamp lényege a jó hangulat és elegendő információ adása a táplálkozásról, hogy a siker teljes legyen.

Időpontok és helyszínek

Szerda, 16:30 óra Margitsziget, FutCamp.           Péntek, 18:30 óra Margitsziget, FutCamp. Futóedzés haladóknak. FutCamp. Gyaloglás , kocogás, “futóedzés” teljesen kezdőknek, illetve túlsúllyal, vagy jelentős túlsúllyal rendelkezőknek is. Mindkét csoport találkozója a futópályánál, vagy a 24 Fit Clubban a 1054 Budapest, Szemere u. 19. alatt, 18:00-18:15 között.

Új lehetőség Budaligeten! A Pokorny József Sport és Szabadidő Központban (1028 Budapest, Szabadság u. 51-57.)                                             Kedden: 08:30 és 16:30 órakor, valamint Vasárnap 10:00 órakor FutCamp.   Gyaloglás , kocogás, “futóedzés” teljesen kezdőknek, illetve túlsúllyal, vagy jelentős túlsúllyal rendelkezőknek is.                                                     FutCamp. Futóedzés haladóknak. Mindkét csoport találkozója a futópályánál.

Az órákra bejelentkezés szükséges, melyet kérjük itt ezen az oldalunkon, illetve az attila.demeter@eletmodtrner.hu e-mail címen tegyenek meg!
Az időpontokat visszaigazoljuk.

Bejelentkezés FitCamp mozgásprogramra

Feliratkozás hírlevélre

↓↓↓

Share This